Tema: Re: dar del zuvies rukymo
Autorius: Romas
Data: 2012-06-04 15:18:42
zuvi neskuti , isimi vidurius.
para palaikai su prieskoniais, bet jei nori labai  greitai valgyti ,
prieskoniuoji koncentruotai.
pries rukant idedi kokiu ploksciu pagaliuku , kad issirukytu (atsivertu) vidus.
gerai palaikyti zuvi isskrostu pilvu zemyn , kad issivarvetu bent 10 min.

kai rukau dugna iskloju medzio sakelemis zaliomis, galima ir prideti kvapniu zoliu, 
bet
nepazistu , todel ir nerenku. sakeles alksnines ir vaismedziu, megstu ir nedideli 
kieki zalio kadugio.

kadangi sakeles dedu dregnas , rukykla truputuka praveriu, issigaruoja dregme, ir nors
rukymo laikas kazkiek pailgeja, bet gaunasi skaniau (bent man)

zuvis juodoja nuo per didelio karscio. Laiko nerasau , priklauso nuo zuvies dydzio , 
rukyklos
ir kantrybes ::))

skanaus ,
Romanas

"tony" <neer@gmail.com> wrote in message news:jqi755$kl7$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Neatidaro senas postas apie rukinima, bandau uzklaust per nauja del karsto zuvies 
> rukymo. Pagrinde iskilo klausimas del medzio:ar sausas turi buti ar gali buti 
> dregnas, kokie skirtumai, kas teigiamo neigiamo vyksta vienu ar kitu atveju.
> Ir ar zuvi reikia kazkiek pradziovinti pries rukinant, kad nebudu labai dregna, tipo 
> kai kur raso, kad labai juoduoja kai dregna.
>