Tema: Re: veziu receptai
Autorius: sauluk <saulius @ profil.lt>
Data: 2011-09-16 14:43:28
bandžiau vieną kart su alum, bet "nepraturtino" :D
o šiaip, kaip jau daug kas čia parašė, vanduo, daug druskos ir krapų, pipirų 
ir lauro lapelių bei dar įdedu šviežio baziliko lapelių.
na ir 20 min :)

"keksas"  wrote in message news:j4v0a3$c78$1@trimpas.omnitel.net...

> Yra vienas labai svarbus niuansas veziu vyrime :) Principe reikia vandens, 
> druskos (daug, vanduo labai surus turi buti) ir krapai. Daugiau nelabai ko 
> reik. Dabar esme. Uzverdam vandeni su druska ir krapais. I sita "dzakuzi" 
> metam vezius (savaime suprantame anie sviezi ir gyvi :( ). Laukiam kol 
> vanduo vel uzvirs ir verdam dar 20min. Butent 20min, ne 15 ir ne 25. 
> Skanaus :)

Klasikinis teisingas receptas :)
Vienoje zveju laidoje apie veziu gaudyma maciau toki keista dalyka. Vyrimo
procese i puoda pyle tamsu alu. Dievagojosi, kad skoni praturtina. Gal esat
kas bandes?