Tema: Re: Lempute
Autorius: Gintas
Data: 2011-02-18 18:47:56
o del patikimumo. Dabartiniu ivykiu fone , rode Izraelio lakunu prisiminimus apie kara su Egiptu. Kai kazkoks egiptietis atvare zydams nukniaukta Mig 21, pastarieji ji naudojo musio taktikos tobulinimui, mat zydai skraide su Mirazais. Lakunas taip ir pasake-uzklijavome uzrasus ivrito kalba salia rankeneliu ir pakilome.  Kas techniskai aptarnavo ir priziurejo?  Taigi ten MIGas! Jis kaip Passat masina-ipili benzino ir skrendi,. ipili ir skrendi -taip Izraelio asas ir pasake! 
 
"Levas" <blas@sss.com> wrote in message news:ijm5il$ph8$1@trimpas.omnitel.net...
> rusu beda labai gerai atsispindi sakmeje apie blusos kaustyma. Pakauste jie blusa, taciau ji jau nebegalejo sokti. O meistra nafig numarino. Labai pamokanti istorija.
> 
> Rusai mokejo gigantomanija daryti, bet ka nors subtilaus.... Turejau galimybe palyginti ~1960 metu karines racijas rusiskas ir NATO.... Nu dydziu stiprokai skiriasi.... ir tranzu kiekiu. O del patikimumo... NATO ismete tik del to, kad jos nereikalingos buvo. :) 
> 
> -- 
> Bye, Levas
> --
> http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:ijm4vr$op7$1@trimpas.omnitel.net...
>> rusu sukurtas didziausias sraigtasparnis -iki siol skraido. Lektuvas irgi. (aliuminio debesiu specai vadina)  Raketai-nesejai, galinciai pakelti, ar ne 100t naudingo svorio, tiek svorio net nerado. Rusu povendeniniame laive-pirtis ir baseinas, amerikieciai miega hamakuose tarp torpedu del vietos stokos. Rusai nestokojo uzmojo, kai noro turedavo :) 
>> 
>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:ijle14$d5u$1@trimpas.omnitel.net...
>>> gigantomanijos atgarsiai... 
>>> 
>>> 
>>>