Tema: Re: Individualiu sklypu bendrija
Autorius: Gintas
Data: 2009-07-10 16:18:49
pas mus nera gyvatuko mokeshchio! :D

Pasakei-kaip i vandeni paperdei :) Jeigu nori istisus metus, diena nakti turet kur ranksluosti dregna issidziovint-vienaip ar kitaip tas kazkiek kainuos. Ar tai elektra elektriniui gyvatukui, ar tai investicijos i koki saules kolektoriu, arba malkos i peciu ir jo eksplotacijos islaidos. 
O del sumokamos sumos-jinai nera didele, bet tik, vadinasi pasakymas-nuosavas namas geras tuo, kad neturedamas pinigu gali ju ir neisleisti-pasakos? Ypac , kai kiek pasideves viskas, kas kol kas yra nauja salyginai. Vadinasi-ar tu namuose, ar isvaziaves i siltus krastus-vistiek tau tiksi tiek saltas vanduo, tiek kanalizacija, tiek gatves apsvietimas......

NETEIGIU , kad nuosavas namas yra blogis :)  Bet , tuos kalbos apie "kolukius"........Kaip pradedi analizuot-gyvenant bendrijoje, isipareigojimu dar daugiau, nei gyvenant daugiabutyje.....Gero savaitgalio-nepyk, juk diskusija draugiska.


"vaidas100" <vaidas100.stabdomspama.@gmail.com> wrote in message news:h37dlj$rk8$2@trimpas.omnitel.net...
> Gintas wrote:
>> brangiai kainuojantis kolukis tada gaunasi.......Jei visa gyvenima reiks susimest ant gatviu slavimo, pastovaus ju duobiu uztaisymo, uz gatviu apsvietimo elektra, stulpus, sviestuvu eksplotacija ......Tegu ji velnias .....  Gerai, kad nors ziemu tokiu neber kaip seniau-bo tada dar reiktu kas antra diena druska sankryzose barstyt :))))))
> 
> 
> 
> a daugiabutyje galvoji pigiau? 
> tevai turi ~80 kv m buta tai panashiai ishlaikymas kaip ir musu namo 
> ~200 kv m
> 
> pas mus nera gyvatuko mokeshchio! :D
> 
> ash per metus turiu susimoket i bendrijos kasa 700 Lt
> uzh ta kaina:
> shaltas vanduo neribotai
> kanalizacija
> gatves apshvietimas
> sniego nuvalymas iki kiemo vartu
> 
> o shiukshles patys prasishluojam gatveje per talkas :)