Tema: Re: Ar butina armuoti
Autorius: Aras
Data: 2011-04-07 12:02:44
Gerbiamas statytojau, Tamstos namo konstrukcine deze sudarys daugu daugiausia 40% viso irengto namo vertes. Is tu 40% armatura sienose sudarys daugu daugiausia apie 0,5%. Taupyti reikia perkant uzuolaidas, santechnika, renkantis grindu dangas, plyteles ir pan, o ne konstruktyve.
Taciau taip jau yra, kad zmogus, pradedamas statybas is karto susiduria su jam nebudingomis ir neadekvaciomis statybos islaidomis, kurios iprastai skaiciuojamos tukstanciais. Ir paradoksas gaunasi toks, kad pradzioje, irengiant svarbiausia dalyka name, t.y. statant namo konstruktyva pradedama beprotiskai taupyti. Taciau veliau zmogus apsipranta su islaidu kiekiais ir ten, kur tikrai vertetu ir GALIMA sutaupyti, prasideda tikrasis islaidavimas. Kaip taisykle, isijungia moteriskoji puse, kurios grozio etalonai kainuoja (nieko asmenisko ir izeidziancio neturiu - tokia asmenine patirtis).
Rezultatas buna toks - paauksuoti klozetai ir suskeldejusios sienos. Sutaupydami grasius veliau prarandame tukstancius (tame tarpe ir nervu nuraminimui).
Isvada: Jusu teise rinktis :-)



"news.omnitel.net" <aaa@bbb.cc> wrote in message news:injlk7$t4j$1@trimpas.omnitel.net...
> Muras is keraminiu blokeliu. Kiek suprantu armuoti reiktu kas 3 ar 5 eiles. 
> Statybininkai bando ipirsti minti kad eiliu armuoti nebutina, uztenka kampus 
> tik. Namas vieno auksto. Ar verta taupyte ant armavimo ? 
>