nu ok, toks pusiau troskinys. -- t. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:odkch1$tf8$1@trimpas.omnitel.net... > pats tu blet, troskinys... > > "tomasz" <nera@pasto.lt> wrote in message > news:odiq28$n68$1@trimpas.omnitel.net... >> nu, rib eye ant troskinio suvaryt... >> rankas, blet nukapot. >> >> -- >> >> t. >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:od9spj$s1c$1@trimpas.omnitel.net... >>> http://www.trifood.com/bulgogi.asp va sitas mano favourite receptas - >>> rekomenduoju >>> >>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>> news:od9so5$s0o$1@trimpas.omnitel.net... >>>> http://www.trifood.com/kimchi.asp rekomenduoju sita websaita...geru yra >>>> ten korean receptu ne tik kimchi.. >>>> o siaip tai receptas tai gana paprastas, bet kol kas nepavyko >>>> identiskai to padaryti, kazko lyg ir truksta, kazkoks lyg ir netosk >>>> skonis gaunasi..Bandyk, gal tau pavyks..:) >>>> >>>> "fenix@w" <muilas@ant.muilo> wrote in message >>>> news:od9s32$r9h$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> pasirodysiu atsilikes nuo civilizacijos, bet pries pora sav pirmasyk >>>>> atradau korejietiska virtuve. tiksliau tai labai patiko tie ju >>>>> rauginti/pudyti kopustai. retai taip yra buve, kad priedus per vakara >>>>> bileko, bilekaip, isgerinejant bileka skrandis ypac dziaugesi. >>>>> >>>>> kaip pasigamint? is kur nusipirkt? ne restorano kainom aisku. >>>>> yra kas bande namu salygom gamintis? >>>> >> >>