Tema: Re: kimchi gamyba?
Autorius: Gipsas
Data: 2017-04-20 16:06:34
tai kad ten nieko brangaus nera...:)
as po 2-3 paru pradejau vartot laikiau vesiai - garaze..ten pas mane 12-15 
C..

"fenix@w" <muilas@ant.muilo> wrote in message 
news:od9t8m$smm$1@trimpas.omnitel.net...
> 2017.04.20 11:50, Gipsas rašė:
>> http://www.trifood.com/kimchi.asp rekomenduoju sita websaita...geru yra
>> ten korean receptu ne tik kimchi..
>> o siaip tai receptas tai gana paprastas, bet kol kas nepavyko identiskai
>> to padaryti, kazko lyg ir truksta, kazkoks lyg ir netosk skonis
>> gaunasi..Bandyk, gal tau pavyks..:)
>
> jo, noresiu pamegint. o kiek laiko rugsta? ir kur laikyt rugimo metu? 
> saldytuve ar kamb temperaturoj.
> paskaicius sudeti, tai brangoki ingredientai, ne taip kaip musu 
> paprastieji kopustai.
>