Tema: Re: Kepimas grilyje, anglys ir degus skystis
Autorius: =G=
Data: 2012-05-31 11:41:15
OK. Skaitysiu etiketes atidžiau:)





On 2012-05-31 11:35, dzonis wrote:
> Nu tai jeigu tu uzpili skysciu ,kurio sudetyje yra praktiskai grynas
> alkoholis ,po to degini 20 minuciu ,tai kaip atrodo ka ten dar galima
> isgarinti ant mesos?
> Pats laikas i zaliavalgius uzsirasyti ,jei jau tokios parkes.
>
> "=G=" wrote in message news:jq731f$23j$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Fengšui ne fengšui, bet stengiuosi bent jau minimaliai pasižiūrėti, koks
> maistas keliauja man į burną. Tolesni trolinimai dėl maisto pramonės
> etc, lai būna ne šitoje temoje.
>
>
>
>
> On 2012-05-30 20:35, gopenzo wrote:
>> Ne feng-shui.
>>
>> "Dainiushas"<skirdain@gmail.com> wrote in message
>> news:jq58bm$luh$1@trimpas.omnitel.net...
>>> o kuo skystis blogai?
>>>
>>> On 2012.05.30 11:52, =G= wrote:
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> ką patogiai vietoje derinio anglys+degus skystis naudojate? Malkos ne
>>>> visada tinkamas variantas. Arba klausimas kitaip - kaip uždegti anglis
>>>> be chemijos?:)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> Iš anksto dėkui už idėjas.
>>>
>