Tema: Re: Kokia bėda?
Autorius: ALORA
Data: 2013-11-04 11:24:33
nežinau, ką tamsta sekate ir apie ką norite pakalbėti, bet normalus medus iš 
cukraus nedaromas.

Jeigu tamstai reikia paaiškinti moksliškai pagrįstais argumentais 
atsižvelgiant į iškeltą diabetes mellitus polemiką, tai medui saldumą teikia 
fruktozė ir gliukozė C6H12O6 , kurios yra monosacharidai, o cukrus yra 
sacharozė, kuri yra disacharidas C12H22O11 (fruktozės ir gliukozės 
junginys). Turbūt (jei teko lankytis mokykloje) aišku, kad disacharidas yra 
sudėtingesnis angliavandenis, nei monosacharidas ir jo glikeminis indeksas 
palankesnis turint problemų su cukrumi, apie ką čia ir buvo polemizuota. 
Nors iš esmės apčiuopiamo skirtumo gliukozės kiekiui kraujyje vartojant 
vieną ir kitą nėra, keisti cukrų medumi termiškai apdorojamame maiste (kaip 
čia diskutuota arbata) yra sveikuoliškas debilizmas, kuris neapsimoka nei 
sveikatos, nei komerciniais aspektais.

Ar suprantamai poničkai paaiškinau minties pėdsakus?


"svaika"  wrote in message news:l57gsf$as$1@trimpas.omnitel.net...

Sekant mintį - tai medus iš cukraus daromas, ar cukrus iš medaus ?


On 11/03/2013 10:42 PM, ALORA wrote:
> o kas sakė kad blogiau? bet nafik keisti, jeigu niekuo ne geriau?