Tema: Re: Ar gausiu gelezies?
Autorius: RaR
Data: 2013-03-03 13:11:10
Neteisingai supratau, tai mano erudicijos spragos. Iš tikrųjų tu 
visiškai teisi - ir ant natūraliai rūkytų mėsos produktų kartu su 
sudegusių augalų dūmais patenka taninų.


2013.03.03 09:31, ALORA rašė:
> aš niekur nerašiau, kad taninai sintetinami mėsoje
>
> "RaR"  wrote in message news:kgsvd8$vnf$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
>> (liaudiškai tariant) daugiau geležies. Dėl vytinto kumpio tiksliai
>> nežinau, bet labai gali būti, kad ji ten koncentruota. Didesnė
>> koncentracija nebūtinai reiškia, kad bus daugiau įsisavinama, o netgi
>> atvirkščiai. Antra vertus, jo skonyje jaučiasi taninai, o jie geležies
>> įsisavinimą blokuoja, kaip ir koks pienas, kava ir arbata. Tad, iš esmės
>
>
> WTF?? Iki šiol mokslas neabejojo, kad taninai sintetinami tik augaluose.