Tema: Re: Wordpress lessons
Autorius: viska_dare_vienas
Data: 2012-01-24 14:45:59
Ir kiek gi ten iš viso tų

<php ... ?>

yra?

Turiu galvoje visuose failuose?

"Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:jfm6m6$8g9$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai visas šitas +/- aišku neesu naujokas nei html'e nei php nei mysql ale yra dalykų kurie lieka mistikia kol kas. Pvz kad ir kodėl tam pačiam index.php vos ne kiekviena funkcija ir kiekviena eilutė prasideda ir baigiasi <?php ... ?> ta prasme nei ten html tarp tų eilučių įterptas nei ka wtf?
> 
> Exo
> 
> 
> "Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:jfm4vv$5s2$1@trimpas.omnitel.net...
>> WP kaip ir drupal dizaino temu struktura yra gan aiski, as daugiau su drupal susidures, bet yra pazystamas web dizaineris kuris kietas ant WP, tiksliau dirba vien su juo jau ne vieni metai tai is viso greitai bet kokioje temoje orientuojasi, visumoje reik suprasti struktura kas paprastai sudaro puslapi, pvz:
>> 
>> Header - virsutine dalis;
>> Footer - apatine dalis;
>> Content - turinio dalis;
>> Sidebar left/right - juostos pvz. meniu sonuose;
>> Menu arba koks horizontal menu.
>> 
>> Gali pabandyti imti kokia tema ir nagrineti wp-content/themes/, cia realiai viskas gan aisku, praktiskai tie patys failai buna beveik bet kurioje temoje, imt gali standartine tema pvz. twentyeleven ir ziureti, rasi visur komentarus kas tai, teks aisku pasibovint, kad pramokt kokia savaitele, bet turetu gautis, nes viskas graziai strukturizuota.
>> 
>> Dar aisku gali apie tai pasieskoti info, paprastai viskas va is tokiu bloku susideda tik buna bendra isvaizda ir generuojamu nariu isvaizdos, pvz. kazkokio 1 turinio elemento aprasymas, pvz. posto ir t.t...
>> 
>> Be to paemes kelias temas gali palyginti ju struktura.
>> 
>> JDM.
>> 
>> 
>> 
>> "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:jfm1gd$vkn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Aišku, taip optimaliausias sprendimas būtų, ale bent truputi noriu sintaxę perprast, nes ten man kažkaip truputi pievos... kodėl pvz index.php ir page.php yra vienodi ir turi tam tikrų savo funkcijų kurios man truputi kostmosas kol kas :)
>>> 
>>> Exo
>>> 
>>> 
>>> "Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:jflvj3$spg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Nezinau del lessonu bet turetu but tutorialu, cookbook'u ir t.t... O siaip as imciau dizaino tema panasios strukturos kaip man reikia ir panaudojant ja pritaikyciau diz'a ir viskas...
>>>> 
>>>> 
>>>> "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:jfkf5p$65l$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> ai gal iš karto patikslinsiu, reikia ne kaip instalint ar panašaus š..., o maždaug kaip sudėt savo template'ą turint jau sukarpytą html+css
>>>>> 
>>>>> Exo
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message news:jfkeut$5ro$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Sveiki,
>>>>>> 
>>>>>> Rekomenduokit plz wordpress pamokas kokia nors forma (būt gerai angliškai). Ta prasme googlu naudotis moku, ale norėtūsi vis dėl to rekomendacijų :)
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> -- 
>>>>>> Exo
>>>>>> Vilnius, +37064445484
>>>>>> http://www.rastai.info