Tema: svn import?
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-12-07 14:51:40
Sveiki,

    Ne taip senai dirbu su SVN, konkreciai su i WE integruotu TortoiseSVN, siuo metu dirbu su vienu tvs web projektu (ta prasme tukstanciai failu), kur teko kliento puslapi upgradint per daug tvs versiju ir bandau viska tvarkingai versijuoti nes pradini puslapi kuriau ne as, pats daug laiko dirbau su MS visual sourcesafe pries tai.

    Zodziu dalykas tas, kad eigoje teko trint beveik visus tvs failus ir det tik galutines versijos ir galutine versija turi greiciausiai ir maziau katalogu ir failu, zodziu zymiai svaresne ir noriu taip uzupdatint trunk, kad neliktu senu visokiu katalogu ir failu. 

    Ta prasme ant trunk galiu uzmest naujus failus, bet liks ir viskas kas buvo seniau, bet tai negeras variantas nes kaikuriu failu ir katalogu jau neturetu buti sioje versijoje, o jei viska pratrinu trunk pries dedant nauja versija tai kaip visi zinome poto svn keikiasi del to kad nera .svn katalogu... tai va nesenai naudot pradejau export del kitu dalyku ir maciau kad yra import idomu ar darant su svn import jis ne vien ides naujus failus/katalogus, bet ir pravalys senus kuriu nera svn import variante?

    Jeigu ne, tai kaip man tokia operacija geriausiai atlikt, kad paskutiniam trunk neliktu senu katalogu ir failu kuriu ner naujame projekto medyje?

P.S. Katalogu struktura tai tikrai bus labai panasi.