Tema: google translate
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-10-12 12:43:31
Rodos portugalu cia:) siaip idomu buvo ka raso:)

Kontaktai (27) 9997-0099 


Techniniai Assistźncia 
Mes teikiame techninę assistźncia savo bendrovę arba residźncia kompiuterių, taip pat possuķmos kvalifikuotas kolektyvas padaryti manutenēćo vietoje. 

- Parama susitarimų ir Manutenēćo 
Sumažinkite savo įmonės solicitaēões techninių vizitų į savo kompiuterius kaina, mes sukūrėme integruota manutenēćo sutartį dėl savo įmonę, kur mes siūlome: techninio aptarnavimo įranga ir substituiēćo ir paslaugų prekybos ar horįrio plantćo pagal anįlise. 

- Įmonių tinklai (Instalaēões Projektai ir struktūrizuoti kabelių ir bevielės logika ir dalis apskritai) 
Mes projektuojame ir įdiegti nuo paprasto peer tinklo, duomenų tinklo, kad daugiau sudėtingų ir saugi failų dalinimosi svetainėje ir / ar nuotoliniu būdu, spausdintuvai ir interneto serverių 2003 arba 2008 Server. Mes siūlome: TS (Terminal Server), VPN (Virtual Private Network) ir FTP (File Transfer Protocol), ir keli serbai vienodai, kaip antai automatinis kopijavimas ir dar daugiau. 

- Techniniai patarimai Aparatūros ir programinės įrangos 
Mes teikiame konsultavimo, norėdami pagerinti savo verslo procesus, pasinaudojant informitas, ir taip pagerinti savo paslaugų ir verslo plėtra. 

- Saugumas. 
Apsaugokite savo įmonės vķrus ir invazija, prieigą prie duomenų usuįrios daroma pasirinktinai, ty tik tiems, kurie turi specialius leidimus šį trečiąją galimybę. Mes taip pat atlikti pilną atsarginę kopiją savo visą kietąjį diską.