Tema: Pataisa Delfi 7 projektukui
Autorius: krx
Data: 2010-06-28 23:22:20
Sveiki,

    Yra minimalus projektukas Delfi 7 formatu su visais išeities tekstais. Jis veikia su vienu COM komponentu - Windows Messenger ir atlieka banalią funkciją - watchdog'o - jei Messengeris yra neprisijungusios būsenos, bando jį priverstinai įsign'inti su turimais credentialais
    Problema su naujesne komponento (sudiegta per MSI paketą) versija nebeveikia - "sugedo", keikiasi ir lūžta tas watchdog'o exe'as.

    Gal būtų norinčių už protingus pinigus pabandyti aptikti ir pašalinti problemą? Pageidautina su sąskaita, nebent neužsiplėštumėte daug, tada ir be jų. Jei kam įdomu - prašau pamuilinti krx@takas.lt . Taisymas daugiau iš sportinio intereso, todėl skirti daug $ neišeina, nes tada jau geriau ieškoti kitų alternatyvų. Viskas derybų objektas. Galit ir rekomenduoti draugo draugui ir pan.

    Susipažinimui išeities tekstą gausit, jei reikės bus atsiųsti ir abu Messengerio .msi paketai - su kuriuo dar veikia, o sukuriuo jau nebe. Skirtumas tik galutiniame build'o numeriuke, todėl tikėtinai daug perdirbinėti neteks.