Tema: Re: Zukas svarstys privalomaji moteru paeimima i kariuomene
Autorius: Tomas
Data: 2018-11-29 01:52:43
Beje logishkas ir labiausiai realus variantas. Po to, uzhkresti ikvepiancio pavyzdzhio prie Rusijos uzhsinoretu jungtis ir shvedai, shveicarai, liuksemburgas, emyratai, belizas, i rusija traukiniais, laivais, lektuvais ir kinkomuoju transportu plusteletu vis nauji ir nauji norinciuju i rusija pulkai. Butu pastatyta daug ishtaigingu vieshbuciu, tramvaju liniju, sukurta tukstanciai darbo vietu, pastatyta galingiausia pasaulyje radijo stotis, kuri i kitas galaktikas transliuotu naujausias zhinias apie norinciuosius patekt i roju zhemeje - rusija. Rusijos sostine aishku persikeltu i Klaipeda, o maskva butu pervadinta senaisiais vasiukais. Obama kamputyje nervingai rukytu kubietishka cigara, ir ishtieses ranka murmetu praeiviams: Je ne mange pas six jours....

"zebra" <zebroid@lituanus.com> wrote in message news:ptms1f$vd5$1@trimpas.omnitel.net...
> teisetuma pripazista ne pasaulis, o teritorijoje gyvenantys zmones. Jei Klaipeda nutaria jungtis prie Rusijos - ji tam turi pilna teise. O Obamai ir Vilniaus dibilams galima parodyti vidurini pirsta.
> 
> "Tomas" <paskelbkitsankcijasgreiciau@iskesiunedejuosiu.lt> wrote:
>> Su Klaipeda viskas ok, ta oficialiai pripazhino visas pasaulis ir pati Vokietija tam tarpe. Tuo tarpu teigini, kad Rusija Kryma teisetai prisijunge - palaiko vien tik skurstanti Nauru salele, ir tai ne uzh dyka.
>