Tema: Re: Skirtumas tarp JAV ir CCCP okupacijos
Autorius: Tomas
Data: 2018-02-16 11:05:02
Kas padare? Na, rusijos vykdoma politika ir procesai turejo tam nemazha itaka. Pradedant nikolajum antruoju. Rusija ne vienintele ir turbut ne pagrindine priezhastis, bet jos indelis tikrai nemazhas. Butu nesivelus i WWI, nebutu kartu su Vokietija pradejus dalintis pasauli ir sukelus WWII, nebutu spygavus apie pasaulines revolicijas - JAV dabar galbut butu visai ne ta, ir nebutu dominuojanti jega.

"Muhammad Jablonskis" <muhammad@signatarai.lt> wrote in message news:p635ll$psm$3@trimpas.omnitel.net...
> pasaulio policininkas? kas ji tokiu padare? kaip ten su invazijomis i Iraka ir Libija ir ju paaiskinimu? kaip su Irako uziundymu ant Irano?
> 
> ne pasaulio policininkas. Pasaulio banditas. Su morka vienoje rankoje. Su posoxu kitoje. Ir yra daug luzeriu kurie pasiruose jam ciulpti. Tame tarpe ir svencianciu 100letije.
> 
> Tomas wrote:
> 
>> Galimai ju autokratai neperzhengia raudonu liniju, nera poreikio.. Kinijai uzhdejo sankciju.
>> 
>> "la karova" <la.karova@toyota.lt> wrote in message news:p627f3$60r$1@trimpas.omnitel.net...
>>> kodel nepalaiko demokratijos Bahreine ir Saudo Arabijoje? kodel neuzdeda sankciju Kinijai?
>>> 
>>> US IS NOT IN THE BUSINESS OF NATION BUILDING
>>> 
>>> 
>>> "Tomas" <iskanderai@juokiasi.lt> wrote:
>>>> JAV ne agresija, o demoktatijos palaikymas. CCCP Lietuvoj - stalino kultas. Demokratija randi CCCP agresijoj? Ar egzistuoja trumpo kultas? Ar obamos? Ar reigano? Klintono tik, bishki, lokalus.
>>>> JAV beje - pasaulio policininkas. Jei reikes - policininkas alkashus atpyzdins ir tiek, ne alkashams sprest ir demonstruot teisine ishmone.
>>>> "ZyklonB fur Litauen" <zyklonB@basf.de> wrote in message news:p61vrf$vuf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> > Pindosai pradejo gintis Syrijoje. Syrai savo salyje tapo agresoriais. Puse Syrijos dabar isvaduota ir ginama pindosu.
>>>> > 
>>>> > klausimas.
>>>> > 
>>>> > ar lituviai neigia pindosu agresija Syrijoje? nes jei neigia, tuomet kodel tokiomis paciomis aplinkybemis neneigia CCCP agresijos pries Lietuva?
>>>> > 
>>>> > kodel lituviai priestarauja del CCCP karines operacijos Suomijoje, bet palaiko Israelio karine operacija Lebanone ir Syrijoe?
>>>> >
>>> 
>>>
>