Tema: Re: Skirtumas tarp JAV ir CCCP okupacijos
Autorius: Muhammad Jablonskis
Data: 2018-02-15 07:26:13
pasaulio policininkas? kas ji tokiu padare? kaip ten su invazijomis i Iraka ir Libija ir ju paaiskinimu? kaip su Irako uziundymu ant Irano?

ne pasaulio policininkas. Pasaulio banditas. Su morka vienoje rankoje. Su posoxu kitoje. Ir yra daug luzeriu kurie pasiruose jam ciulpti. Tame tarpe ir svencianciu 100letije.

Tomas wrote:

> Galimai ju autokratai neperzhengia raudonu liniju, nera poreikio.. Kinijai uzhdejo sankciju.
> 
> "la karova" <la.karova@toyota.lt> wrote in message news:p627f3$60r$1@trimpas.omnitel.net...
>> kodel nepalaiko demokratijos Bahreine ir Saudo Arabijoje? kodel neuzdeda sankciju Kinijai?
>> 
>> US IS NOT IN THE BUSINESS OF NATION BUILDING
>> 
>> 
>> "Tomas" <iskanderai@juokiasi.lt> wrote:
>>> JAV ne agresija, o demoktatijos palaikymas. CCCP Lietuvoj - stalino kultas. Demokratija randi CCCP agresijoj? Ar egzistuoja trumpo kultas? Ar obamos? Ar reigano? Klintono tik, bishki, lokalus.
>>> JAV beje - pasaulio policininkas. Jei reikes - policininkas alkashus atpyzdins ir tiek, ne alkashams sprest ir demonstruot teisine ishmone.
>>> "ZyklonB fur Litauen" <zyklonB@basf.de> wrote in message news:p61vrf$vuf$1@trimpas.omnitel.net...
>>> > Pindosai pradejo gintis Syrijoje. Syrai savo salyje tapo agresoriais. Puse Syrijos dabar isvaduota ir ginama pindosu.
>>> > 
>>> > klausimas.
>>> > 
>>> > ar lituviai neigia pindosu agresija Syrijoje? nes jei neigia, tuomet kodel tokiomis paciomis aplinkybemis neneigia CCCP agresijos pries Lietuva?
>>> > 
>>> > kodel lituviai priestarauja del CCCP karines operacijos Suomijoje, bet palaiko Israelio karine operacija Lebanone ir Syrijoe?
>>> >
>> 
>>