Tema: Re: Karo padėties įstatymas
Autorius: Tomas
Data: 2017-10-22 13:49:02
JAV tanko buvima Lietuvoje ir neneigiau, o apie JAV karishkiu vazhinejimasi tankais po Lietuva kol kas nieko neirodei, parodei tik vezhamo tanko fotke. Tankas atvezhtas tam, kad bezdzhione su granata truputi pridustu su savo pasakelem apie galima Vilniaus pajemima per puse dienos, ir kaip matom, tas tankas puikiai atlieka savo funkcija - maskoliai bei ju pakalikai jau asharas lieja.

"Gintas" <Dieve, apsaugok nuo Tomo durnumo@gmail.com> wrote in message news:oshrmo$kmg$1@trimpas.omnitel.net...
> Na, pagaliau jau pavyko daunui irodyti, kad nuotraukoje esanti technika tai TANKAS. Pavyko irodyti, kad TAI JAV tankas. Pavyko įrodyti, kad JAV tankas yra LEITUVOJE.
> 
> Liko svarbiausia uzduotis: irodyti, kad šis tankas sugeba vaziuoti ir vaziuoja pats Lietuvos keliu. Plius-reikia irodyti, kad šis kelias-viesojo naudojimo arba bendros paskirties teritorijoje. Tai nesugebejęs irodyti-bus Tomo apsauktas durneliu, mat jis nuosirdziai isitikines, kad JAV tankas be variklio, kilnojamas kranu ir vaziuojantis tik vilkiko traukiamoje priekaboje. Ir atvežtas i Lietuva tam, kad toje priekaboje Lietuvos keliais pasivazinetu :) 
> 
> Superinis Tomas!    
> 
> 
> 
> 
> "Tomas" <prusijos@referendumas.ru> schrieb im Newsbeitrag news:oshr68$kai$1@trimpas.omnitel.net...
>> "Vazhinetis tanku" ir vezhtis tanka ant traliuko yra du skirtingi dalykai. Vadink daiktus tikraisiais vardais, o ne fantazuok. Tanku buvimas Lietuvoje - taip pat ne "vazhinejimasis tanku". Vazhinejimusi" galima butu pavadinti atvejus, kai TP savo eiga dalyvauja eisme viesho naudojimo keliuose arba bendros paskirties teritorijose, durneli. Bet kur tau suprast, su tavo lietuviu kalbos igudziais.
>> 
>> "Gintas" <Dieve, apsaugok nuo Tomo durnumo@gmail.com> wrote in message news:oshqet$jq0$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Daunas kazkoks..........
>>> 
>>> Jeigu suvoki, kad JAV tankus laikys Mumaiciuose, kam dar tau ta fotke, kuri patvirtintu, kad Lietuvoje vazinejasi JAV tankai? Kad isitikinti, kad Mamaiciuoje tie tankai ne is stebuklingos rankoves buvo istraukti? 
>>> 
>>> O del metu-cia kas? JAV tanku buvima Lietuvoje patvirtintu tiktai vakar daryta fotke, o tai kai jie jau keleta metu Lietuvoje-nesiskaito uz "buvima"?
>>> 
>>> Gynybos ministerijos pareiskimas apie JAV tanku dislokacija Mamaiciuose-jam nepakankamas irodymas :) 
>>> 
>>> Daunui rodau tanko Lietuvoje  fotke, bo vis praso, vis nemato. Tankas-tai tas geltono gelezies gabalas, ant sunkvezimio priekabos. Tingejau rutuliuku apvesti, jei nuotraukoje nerasi, paprasyk mamos, manau, parodys
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> "Tomas" <prusijos@referendumas.ru> schrieb im Newsbeitrag news:oshpip$j69$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Yra skirtumas. Jei kalbi apie tankus, tai ir parodyk tanku fotkes, o ne kokiu nors vezheciu, kuriu pagrindine paskirtis yra saugiai vezhti zhmones. O tai gaunasi kad vis pezi pezi apie nesamus dalykus, be jokiu irodymu. Tai kaip pasitiket tavo teiginiais? O ta fotke pasirodo ish 2014 m. pratybu, nu ar tu ne durnelis, ka? :DDD
>>>> 
>>>> Prades laikyti Mumaiciuose kazka - o tai kas cia negerai? Negalima gelezhi sandeliuot?
>>>