Tema: Mobile - kelios funkcijos
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-03-14 14:42:56
Sveiki :)

    Sumasciau ko man pvz. reiketu, kad galetu mobilus telefonas, gal kas zinot kaip ir kur imanomi tokie features:

1. Away mode - tipo pvz. padarau away mode nuo vidurnakcio iki 9 valandu ryto ir tuo metu telefonas buna automatiskai mute rezime, ta prasme jeigu kas skambina nedaromas joks garsinis signalas, telefonas buna tokioje busenoje lyg butu isjungtas garsas, bet kad nereiketu paciam isjungineti ar ijungineti si rezima. Telefonas turetu automatiskai vidurnakti i ji persijungti ir 9 ryto vel persijungti i normalu rezima :)

2. Away pastas - Toje pacioje away modeje, arba net nebutinai joje, bet jei kuri laika neatsiliepiu, kad isijungtu auto atsakiklis ir sakytu "siuo metu negaliu atsiliepti, bet galite palikti pranesima", na ir jei pageidauja skambinantysis po to ikalba zinute jums, bet kad tai vyktu ne kazkokiam balso paste, kur po to reikia skambinti ir dar uz si navarota moketi babkes, o kad tai atliktu pats telefonas, irasytu jo pokalbi pats.

3. Dienos rezimas - Susirasyti i telefona dienos rezima :) bet taip, kad jis nesimaisytu prie kitu reminderiu, pvz. 20:00 darbo pabaiga! 23:00 eik miegoti! 00:00 ar jau tikrai nuejai miegoti? :) ta prasme susideti dideli kieki kasdieniniu pranesimu ka kada laikas darysi, bet kad jie nesimaisytu kokiam reminderyje prie kitu pranesimu :)

    P.S. Cia funkcijos freelanceriui, kuris neturi labai griezto dienos rezimo, nes tiesiog jo jam nebutina laikytis, nors aisku butu gerai jei pavyktu:), nesikelia pvz. 7-8 valanda ryto, o pvz. 9-10, taciau klientai sumasto skambineti kazkada anksti ryte ir pribudina o tada jau neuzmigsi, arba vakarais per ilgai uzsisedima prie darbu ar nenueinama laiku miegoti ir po to issimusama is rezimo :)

JDM.