Tema: Re: Yra terminas?
Autorius: Signalizacija
Data: 2015-08-31 06:58:18
Taip gali. Jei eis plėšt ir žudyt nieko detus vietos gyventojus.
Su ju misija, kuria atlikt siuntė valdzia, tai nesusijusi veikla

On 2015.08.31 00:59, Gintas wrote:
> Pasiteiravau ar lietuviu kareiviai gali but irasyti i karo nusikalteliu Afganistane sarasus taip, kaip rusu kareiviai Lietuvos prokuraturos sarasuose atsirado. Prie ko cia klausimas apie Lietuvos valdzios rinkimus? Lygiai taip ir as galiu pasiteirauti: jeigu tau nepatinka Lietuvos valdzia, kam tokia issirinkai, a? :)
>
> "Tomas" <info@nigeria.gov> schrieb im Newsbeitrag news:mrvmu5$eah$1@trimpas.omnitel.net...
>> Tau jau sake, kad Afganistano teises specialistu nelabai turim, tai nzn kodel tu manai, jog kazhka suvoki. Siulyciau Afganistano o.law njuwse pasiteirauti. O jeigu tau nepatinka Lietuvos valdzia, kam tokia ishsirinkai?
>>
>> "Gintas" <pasiteirauk@gmail.com> wrote in message news:mruk04$59g$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Vadinasi Lietuvos valdzia, siusdama savo kareivius i misijas Afganistane, turetu juos iformuoti, kad pasibaigus misijai, netgi po 20m jie geriau i Afganistana kaip turistai lai nevaziuoja? Nes terorine galimybe yra, kad jie bus suimti uz vazinejimasi civiliu gyvenvietese, su automatais ant peciu? Ar netgi saudyma neaisku kur i neaisku ka  daugeliu atveju.
>>> Vadinasi Lietuvos kareivukai, ne tiktai, kad savo gyvybe rizikuoja, bet automatiskai yra pasmerkti but irasytais i karo nusikalteliu sarasus Afganistano prokuraturoje? Teisingai suvokiu?
>>>
>>> "Tomas" <info@nigeria.gov> schrieb im Newsbeitrag news:mrs3dn$l40$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> O ne px civilis ar kareivis daro kazkokios kitos valstybes istatymo pazeidima?
>>>> Pazhistamas Moldavijoj nemazhai nelegalios veiklos yra nuveikes priesh keliolika metu, nu ir nevaziuoja ten, nes tikimybe buti supakuotam, kad ir teorine - yra. Be to - Padniestrej. Tai chznjet kurie kuriuos istatymus sugalvotu pritaikyt, nevaziuoja nei ten nei ten.
>>>> Ish esmes, ar karo nusikaltimas, ar ATPK pazheidimai - yra teises pazheidimai.
>>>>
>>>> "Gintas" <pasiteirauk@gmail.com> wrote in message news:mrmshl$bo$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Noriu zinot, ar isvaziaves Lietuvos kareivis i misija Afganistane, turi suvokti, kad daugiau i Afganistana jis nebegali kojos kelti?  Turiu omenyje kaip turistas, civilis, ar darbuotojas
>>> >