Tema: Re: Yra terminas?
Autorius: Paulius Zaleckas
Data: 2015-08-27 11:11:53
Nesuprantu jau ko tu nori. Saudyt, jau pasasaude ir moraliniai 
pasvarstymai nieko nebepakeis.
O afganistano teises ekspertu vargu ar cia rasi. Nu ir tarkim 
issiaiskinsi, kad suemimo terminas 1 metai, o kas poto? O jei nuteis 10m 
kalejimo?

On 08/26/2015 06:50 PM, Gintas wrote:
> Ne faktas kad vazinejimas su ginklu buvo suderintas su vietine valdzia. Faktas-kad Afganistane nuo uzsienio kariskiu rankos yra zuve vietiniu civilioku.Taip, kariskiu buvimas salyje-tikiu, kad suderintas.
> Ir? Esi tikras, kad lietuvis, kuris dalyvavo misijoje, kada nors nuvykes i Afganistana kaip turistas nebus ten uzdarytas? Patys juk uzdareme kareivi, kuris buvo prie boksto. Gal net nesaude? Virs metu jau sedi be jokio teismo, atvykes pigesniu bulviu i Lietuva. Todel ir posto klausimas-kiek zmogus gali buti laikomas belangeje be teismo, kuris turetu nustatyt-kaltas ar nekaltas? Kita vertus-ka daryt kareiviui, gavus isakyma pastatyt tanka? Arba -ka daryt lietuviui svetimoje salyje,  gavus isakyma nuvaziuot ginkluotam i salies gretima kaima ir saudyt, jei krumuose kas sujudes? Vykdyt isakyma ar ne?
>
> "Paulius Zaleckas" <pauliusz@yahoo.com> schrieb im Newsbeitrag news:mrkc6l$sg$1@trimpas.omnitel.net...
>> Bet tie isakymai buvo suderinti su vietina valdzia lyg... ar ne?
>>
>> O siaip suemimo terminas ir kiti dalykai Afganistane gali labai stipriai
>> nuo Lietuvos skirtis.
>>
>> On 08/26/2015 02:25 PM, Gintas wrote:
>>> Ne taip senai, ginkluotu lietuviu grupe su motociklais po Afganistano vietoves vazinejosi, savo virsininku isakymus vykdydami. Ar tai reiskia, kad po 20m, Afganistane kaip turistai jie rodytis nebegali? Gi uzdarys ilgiems metams  uz tai, kad isakymus vykde.
>>>
>>> "Tomas" <info@nigeria.gov> schrieb im Newsbeitrag news:mrinol$baa$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Man asmenishkai, kaip zhmogui zhmogaus - Melo gaila. Ish kitos puses - rado ko isakymu klausyt, komuniagu. Tai nzn gintai ir audriau, mastykit patys, precedentas priesh akis. Jums to reikia?
>>>>
>>>> "Gintas" <pasiteirauk@gmail.com> wrote in message news:mrh6va$kdm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kiek zmogu gali laikyt belangeje, iki ivyks jo teismas, kuris ir nustatys-kaltas ar ne ir kiek kaltas?  Metus? Du? Desimt? Penkiolika?
>>
>