Tema: Re: asmens paieshka
Autorius: Tomas
Data: 2015-08-31 00:45:38
p.s. Bichelis nepergyvena, jei jam asmenishkai tektu papult i paieshka ar su aplinkosaugininkais aishkintis paciam - kad ishsiaishkintu, shansu daug.
Bet jis pergyvena del giminaites - isivaizduok, jei paima ja rimti orus pareigunai ir pradeda aishkint apie automobiliu ardymus, kazkokias nelegalias veiklas ir t.t., ji galetu tik blakstienom klapset bei linkciot - pati ko gero net nuleisto rato nemoka pasikeist.

"Tomas" <info@nigeria.gov> wrote in message news:mrvs0q$fml$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Situacija ten tokia - bichelis turi keleta mashinu, ganetinai senu ir ganetinai retu (ne Brunzos kolekcija, bet ir ne audi100 su Golf II), laiko giminaites sklype. Giminaite - uzhsienyje. Bando restauruot, krapshtosi ten prie ju kai laiko turi, taip karta ar du i menesi. Mashinos - ne puikios bukles, o nesenai pradejo klibint vartus aplinkos apsauga (matomai jiems i shrota panashu, nors nei kebulai, nei detales nesimeto) ir laishku prisiunte giminaitei, nes sklypas - jos. Laishkus teko pazhiureti, rasho - Jusu valdoj ardomi automobiliai, galimai nelegaliai ir bla bla bla. Nors ardomu ten nera nei vieno. Idomi vat situacija - to bicho neranda, po kazhkiek laiko ikala paieshka giminaitei, ta grizhineja ant kaledu, atsitiktinai sustabdo kokie nors Alytaus keliukai, pazhiuri DB, ir oplia - giminaite sulaiko ir kisha i rusi. Cia realu?