Tema: Re: Kas per marazmas ???
Autorius: T:\)
Data: 2011-09-13 14:06:17
rastai rastai - kad juos parasyti reikai zinoti ka rasyti, tad prasedesi kelias dienas prie kompo studijuodamas istatymine baze kad sukurti laiskeli. Imho geriausia eini ir destai sitaucija, reikia tokio kraujo, liginine neturi, kodel? Jei del to, kad neturi jos tiekejas, kalusi o kdelnegalima is kito, nes zinai kad jie turi tokios. Atsakymas ... pvz nera sutarties Klausimas kas sudaro sutarti,kaip ja sudaryti, kokie sprendimo budai? Gal galima extra atveju be sutarties ir pan. Po kiekvieno tau neaiskaus atsakymo tiksliniesi kas ir kaip, kieno igaliojimai, kur reiktu kreiptis. Zinoma gali siuntineti nuo kabineto iki kabineto, bet suzinosi greiciau ir daugiau nei sededamas namuose prie istatymu paieskos. 
Gali kreiptis ir i kraujo centrus tiesiogiai, jei jau bijai viesumo ir bijai poklabio su gydytoju, kad nenugydytu uosvienes. Jie tai irgi puikiai zino tvarka ir papasakos kas ir kaip, plius girdesi istorija is dveiju konkuruojanciu istaigu t.y. is dvieju barikadu pusiu, o jei dar ir is gydymo istaigos sulauksi situacijos paasikinimo turesi jau zymiai detalesni paveiksla. 

o gal sprendimas butu keisti ligonine i ta kuri turi sutarti su reikiamu kraujo centru?
Jei nebijai gali uzsirasyti poklabiui su ministru ar paskambineti ministeriju klierkams pasidomejimui, uosvienes pavarde gi nesutampa su tavaja (ar ne?), galesi prisistatineti ir savo vardu :)

T:)

"Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message news:j4nce7$c7s$1@trimpas.omnitel.net...
Gerai, ko reikia einant pas skyriaus vadovą ar aukščiau? Ar reikia rašto(oficialaus/neoficialaus) iš Kauno perpylimo stoties, kad jie reikiamo kraujo turi ir tik laukia užsakymo? Kiek supratau, užsakymai daromi telefonu(galiu ir klysti). Taigi eiti ir klausti kodėl neužsako? O manai kad pasakys visus povandeninių srovių niuansus? Bet sakykim nueinu ir klausimą užduodu raštu, aišku atrašys, kad su Kauno perpylimo stotimi nesudaryta kažkokia sutartis. Kokie žingniai toliau? Ar čia jau SIENA???

> p.s. gal gali paaiškinti kokio idiotiškumo reikia būti, kad 
> kišenpinigiais gydytojams ir seselėms išsirūpinti trūkstamo kraujo?