Tema: ar yra būdų truktelti piktybinį skundėją?
Autorius: lasaZ
Data: 2011-05-19 18:34:23
Sveiki,

sugalvojo vienas nedapistas viarslinykas, kad mano žemė su pastatėliu, esanti atskirai nuo mano sklypo (pirkta atskirai nuo namo) yra labai arti jo namo ir pradėjo stumdyti dūrą po teismus, tipo ten ne mano žemė ir pastatėlis, o jo. Argumentas - jie arčiau jo namo nei mano namo :)))
Kad ir kaip gudriai sukosi, pajunges krūvą žmonių, įskaitant anstolį, kuris patvirtino išmoningai surašytas nesąmones, visus teismus sėkmingai prašvilpė. Vakar parašė policijai pareiškimą apie mano nusikalstamą veiką atimant iš jo žemę su pastatėliu (aiškiai pilnaties įtaka). Policijoje parodžiau papkę su teismų nutartimis ir t.t., tyrėjas viską susirašė ir padėkojo už sugaištą laiką. 

Kadangi viarslinyks yra itin riboto entelekto (9 klasių išsilavinims), visi jo viarslai sėkmingai krizės metu sulindę į batą, tai jis matyt sugalvojo, kad NT pyzdinimas iš kaimynu bus jo nauja veikla ir esu tikras, kad tąsymasis su juo užsitęs. Galvoju, ar yra būdas kaip jį truktelti už šitą žinomai melagingą pranešimą policijai apie mano nusikalstamą veiką? Visi patarimai velkam, nes jau bl užpypino laiką gaišt.

lasaZ