Tema: Taigi ne pilnatis
Autorius: Signalizacija
Data: 2018-03-24 18:56:29
o gintas pats su savim šnekasi: pats paklausia , pats atsako.

On 2018.03.24 13:25, tyrejas wrote:
> ai tai cia net iki teisejo reikia eiti. Laiskas su blogu adresu buvo tik pirma karta. Del ikiteisminio nutraukimo laisko nebuvo, gal kaimynas si karta ismete.
> 
> bbd
> 
> Gintas wrote:
> 
>> jeigu esi labai piktas ir manai, galintis irodyt negaves laiku pasto, gali kreiptis i teisma del ternimo atstatymo ir destyt argumentus, ko is tyreju noretum.
>>
>> Adresas nurodomas ant nutarties. Jeigu tyrejas, siusdamas nutarti nurodo kitoki adresa ir tamsta turi voka is mentu su tuo klaidinanciu adresus-tai butu rimtas argumentas
>>
>> Tyrejo sprendimas skundziamas prokurorui. Nei aukstesniam, nei zemesniam:) O va sio prokuroro sprendima, jau gali skusti ikiteisminio tyrimo teisėjui :)
>>
>> Viskas daroma internetu, eit nereikia, reikia naudotis elektroniniu parasu.
>>
>> "tyrejas" <tyrejas@tyrimas.lt> schrieb im Newsbeitrag news:p95a43$sqj$1@trimpas.omnitel.net...
>>> pastas dirba tvarkingai, bet mentai siuncia ne man, o kaimynui. Nors visur adresas buvo geras. El.pasto jie kaip suprantu nepripazista.
>>>
>>> Praterminavau po nutarimo priemimo daugiau nei 6 men, pasta po pakartotinio uzklausimo gavau tik pries pora dienu, pats tyrejas israsa suformavo vasario pradzioje, krc...
>>>
>>> Tai kaip ir sakoma nutarimo israse, kad negaliu apskusti *aukstesniam* prokurorui ar teismui.
>>>
>>> be to i prokuratura atsimenu atejau kartu su Vilniaus betmenu :)
>>>
>>> Gintas wrote:
>>>
>>>> skusdamas prokurorui nurodai kada gavai laiska is mentu, nuo to momento -7d.
>>>> Siaip apklausoje pasakoma, kad mentai turi priimti nutarima per 10d. Tad tarsi gali veliau kaltinti, kad pats nesidomėjai, jei tik po puse metu apsiziurejai, kad jie pries tave  :)
>>>>
>>>> P.S. Pas mentus fiksuojasi laisko issiuntimo data. Skaitoma, kad paštas dirba tvarkingai. Vadinasi esi kaltas, jei tamstos pasto dežutė nesaugi, ko pasekoje laiško isvis negavai, mat kaimynas juo uzpakali nusisluoste. Tokia oficiali versija.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> "tyrejas" <tyrejas@tyrimas.lt> schrieb im Newsbeitrag news:p957rm$re9$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> daugiau kaip puse metu praterminavau, tai jei tiketi nutarimu, jau negaliu apskusti. Nors BPK gal ir kitaip nurodo(bent jau taip apskundziau pirma nutarima, nors pagal nutarima jau buvo per velu). Krc tingiu toliau raustis - visi pries mane.
>>>>>
>>>>> pastas is mentu dazniausiai ateina 1-2 menesius po pareiskimo. Mano atveju jis is viso neateidavo.
>>>>>
>>>>> Gintas wrote:
>>>>>
>>>>>> skusk prokurorui. Terminas 7 dienos, argumentuok.
>>>>>>
>>>>>> P.S Tyrejus irgi reikia uzjausti-isivaizduok, vien pateikiamu pareiskumu ivairove kokia ir visi aiskina savo tiesas, isivaizduodami, kad yra teisus.
>>>>>>
>>>>>> P.S.S Tyrejas irase: paskambinus nurodytam pilieciui, kuris itariamas vagyste, isiaiskinta, kad pilietis siuo metu isvaziaves.  Minetas pilietis telefonu patvirtino, kad vagysteje nedalyvavo.
>>>>>> As tyrejo klausiu-kaip supratote, kad butent su nurodytu pilieciu kalbejote, manes apklausoje tai asmens dokumento reikalavote. O tyrejas-taigi skambinau jusu nurodytu tel, tai negi kas kitas galejo pakelt rageli? :)))))
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> "tyrejas" <tyrejas@tyrimas.lt> schrieb im Newsbeitrag news:p955j6$o5q$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> apturejau susirasinejima su mentu tyrejais. Tiksliau jie mane apturejo.
>>>>>>>
>>>>>>> Klausimas.
>>>>>>>
>>>>>>> kaip jie sugeba i nutarimus irasyti visiska brieda? moksleiviai ir tai labiau pasistengtu meluodami, o cia raso tiesiog kiaules akimis.
>>>>>>>
>>>>>>> pvz: "veikejas X pasake, kad nieko blogo nedare. Todel nuspresta tyrimo nepradeti".
>>>>>>>
>>>>>>> wtf?
>>>>>>>
>>>>>>> cia tokia patirtis jau su 3 tyrejais(skirtinguose pareiskimuose).
>>>>>>>
>>>>>>> kaip jie tai sugeba? cia atseit visus juos reikejo kazkam patepti? ar jie is geros valios tokius briedus rasineja?
>>>>>
>>>
>