Tema: Re: voveraites
Autorius: Povilas
Data: 2009-08-04 21:50:30
Voveraites nuvalai ir apverdi pasudytame vandenyje (ne mineralkeje is 
vaistines).Nukosi,bet vandens neispili,o palieki tolesniam padazo gaminimui.
Tuo paciu metu,kazkur kitame puode verdi sviezias bulves.Kol jos verda 
pasigamini padaziuka.
I keptuve pripjaustai karsto rukymo sonines ir ja siek tiek apkepi,dadedi 
pjaustytu svogunu galvuciu.Baigiant kepti,suverti virtas voveraites ir viska 
dar siek tiek pakepini,bet taip stenkis viska suderint,kad ne vienas is 
produktu neapdegtu!Tada idedi kelis saukstus miltu ir po truputi pili 
voveraiciu nuovira ir maisai iki norimos konsistencijos.
Tuo metu jau buna isvire bulves.Jas nukosi,imeti i jas svieto ir duodi jam 
aptirpt,apibarstai bulves dideliu kiekiu pjaustytu krapu.Iskrauni i lekste 
bulves,o salia ju ar ant ju uzpili grybu padaza.
Degtine sioje vietoje tiesiog butina!