Tema: Re: voveraites
Autorius: BigM
Data: 2009-08-03 10:33:18
Viska daryti kaip kiti patare, tik pabaigoje vietoj grietines ipilti 
grietineles (kaitinti daugiau nereikia, tik kad lengvai susiltu). Grietine 
daugiau suteikia rugstumo, o va grietinele itin maloniai nuteikia gomuri ;)

"rl" <ask@me.for> wrote in message news:h563e6$p0a$1@trimpas.omnitel.net...
> Uzmeti ant keptuves dangti ir patroskini ~20 min, tada nukeli dangti, 
> nugarini vandeni susidariusi ir grietines pabaigoje :)~

>> "pjezo" <kaminskiukas@delfi.lt> wrote in message 
>> news:h53tqf$1vi$1@trimpas.omnitel.net...
>>> keptuven su sviestu ir pjaustytom svogunu galvutem...druskos ir truputi 
>>> juoduju pipiru...baigiant kepti ideti sauksta greitines ir permaisyti...
>>> valgyti su svieziom virtom bulvem...
>>>
>>> beja, jei norima tikrai kad butu skanu- voveraites turi but jaunos, 
>>> kepureles max 3 cm...