Tema: Re: trinta moliūgų
Autorius: ostapas
Data: 2019-04-09 13:43:05
nu tada gal ir man forwardą? bertamarija@gmail.com


"marukas"  wrote in message news:q8hrn3$va1$1@trimpas.omnitel.net...

taip, išsiunčiau

"0.5B"  wrote in message news:q8hn3g$q6d$1@trimpas.omnitel.net...

binary - čia downloadable form?  :)
jei taip, gal galėtum pasidalint?    gadamynas@gmail.com
ačiū

"marukas"  wrote in message news:q8emki$cn6$1@trimpas.omnitel.net...

Visiems, kuriuos domina atsakymai į panašius klausimus labai rekomenduoju
šią knygą:
https://www.amazon.co.uk/Food-Lab-Cooking-Through-Science/dp/0393081087
Fantastiška knyga. Teorija žmonėms, kuriantiems patiems savo receptus,
mėgstantiems eksperimentuoti, o ne aklai sekantiems jau paruoštus receptus.
Turiu ir binary jeigu ką.

"0.5B"  wrote in message news:q87ocr$hku$1@trimpas.omnitel.net...

kaip manot, bus skonio skirtumas, jei virsiu tiesiog supjaustęs vs
supjaustęs ir apkepęs keptuvėj prieš verdant?
kad česnako etc skonį paryškina apkepimas, tai jo, bet moliūgas gi ne
prieskonis?...