Tema: Re: Gal kam teko mesa kepti duobej?
Autorius: karolis
Data: 2016-09-15 10:58:59
Kepiau eriuko koja. Labai svarbu kad virsus ir apacia gautu plius minus 
vienoda temperatura. Pas mane gavosi virsus perkepes (kai kur net 
apanglejo). Kita karta giliau uzkast reikes, ir didesni sluoksni smelio ant 
virsaus det. Lauzui kurenantis virsuj gana auksta temperatura gaunasi.



"Gipsas"  parašė naujienų news:nqtq69$lm5$1@trimpas.omnitel.net...

Na, teko girdeti viena prieteli kalbant, kaip ji kazkas ypatingu budu
iskeptu eriuku vaisino..

tipo iskasama duobe, isgrindziama akmenimis, ten uzkuriamas lauzas ir ilgai
kurenama (kaip supratau kokia puse dienos),
ikaitus akmenims, zarijos isgriebamos, sumetama mesa folijoje, bulves,
morkos puode... uzdedama sakelemis, uzdedama paklode ir uzpilama vel
zememis..
ir kad neatvestu, ant virsau vel lauzas kurenamas. tipo po kokiu triju
valandu atkasama ir valgoma..

Neteko niekam susidurti ir realiai matyti proceso? O gal kas koki linka apie
tai inete turite? Butu idomu detaliau apie visa procesa ir suzinot ar verta
pabandyt..:)


---
Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės 
programinės įrangos.
https://www.avast.com/antivirus