Tema: Re: KB!!! Paprikos marinavimas
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2015-09-30 23:28:31
Broli, nepyk... bet bbs tasej tos marinuotos... ar pomidoru sultyse jos bus 
ar ne...
RAUGINOS paprikos yra liuks. issilaiko iki pavasario rusy..
nors marinuojant(vakuojant) vaizda galima geresni isgaut.
sorry.. na vkus i cvet - druzei net

nemokamas patarimas: niekada nevakuok zaliu papriku. raudonos, geltonos - 
ok.
o zalios praranda spalva ir sloikui suteikia jovalo.
nedekok. :)

"MaRiUs"  wrote in message news:msjdl6$j62$1@trimpas.omnitel.net...

Va ka reik daryt šiomis dienomis:



2015-09-03 10:38, tranzoo rašė:
> recepto tikslau nera. lupam pomidorus, juos blenderinam, verdam ilgai,
> kol tirsta darosi, tada cesnakas, svogunas, paprika, cili, actas,
> cukrus, druska prieskoniai.
>
> laikosi ilgai. naudojamas, kaip atskira uzkanda, kaip padazas (pvz
> pastai), kaip pagrindinis patieklas pripjauscius desros.
>
> --
> T
>
> "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> wrote in message
> news:ms7ldr$oeq$1@trimpas.omnitel.net...
> Receptus į studiją!
> Tiesa, tarybiniais laikais teko valgyti kažką panašaus į Lečo, tai
> dabartiniams Lečo stipriai duotu į kaulus. Vengriški, ar tai bulgariški
> būdavo, tirštos salotos. Kiek iš vaikystės pamenu, tai paprika, morkos,
> tomatas, aliejus ........... na gal dar kažkas, bet seilė varva vos tik
> prisiminus. Gal kas pamenate? O gal žinote receptukų?
> Dėkui
>
>> as tai siulyciau daryti leco.
>>
>

-- 
MaRiUs

Kaunas