recepto tikslau nera. lupam pomidorus, juos blenderinam, verdam ilgai, kol tirsta darosi, tada cesnakas, svogunas, paprika, cili, actas, cukrus, druska prieskoniai. laikosi ilgai. naudojamas, kaip atskira uzkanda, kaip padazas (pvz pastai), kaip pagrindinis patieklas pripjauscius desros. -- T "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> wrote in message news:ms7ldr$oeq$1@trimpas.omnitel.net... Receptus į studiją! Tiesa, tarybiniais laikais teko valgyti kažką panašaus į Lečo, tai dabartiniams Lečo stipriai duotu į kaulus. Vengriški, ar tai bulgariški būdavo, tirštos salotos. Kiek iš vaikystės pamenu, tai paprika, morkos, tomatas, aliejus ........... na gal dar kažkas, bet seilė varva vos tik prisiminus. Gal kas pamenate? O gal žinote receptukų? Dėkui > as tai siulyciau daryti leco. >