Tema: Re: Paprikos marinavimas
Autorius: tranzoo
Data: 2015-09-03 10:38:18
recepto tikslau nera. lupam pomidorus, juos blenderinam, verdam ilgai, kol 
tirsta darosi, tada cesnakas, svogunas, paprika, cili, actas, cukrus, druska 
prieskoniai.

laikosi ilgai. naudojamas, kaip atskira uzkanda, kaip padazas (pvz pastai), 
kaip pagrindinis patieklas pripjauscius desros.

--
T

"Audrius" <xkalvisx@gmail.com> wrote in message 
news:ms7ldr$oeq$1@trimpas.omnitel.net...
Receptus į studiją!
Tiesa, tarybiniais laikais teko valgyti kažką panašaus į Lečo, tai 
dabartiniams Lečo stipriai duotu į kaulus. Vengriški, ar tai bulgariški 
būdavo, tirštos salotos. Kiek iš vaikystės pamenu, tai paprika, morkos, 
tomatas, aliejus ........... na gal dar kažkas, bet seilė varva vos tik 
prisiminus. Gal kas pamenate? O gal žinote receptukų?
Dėkui

> as tai siulyciau daryti leco.
>