Tema: Re: Zuvis is XXX
Autorius: Daiva D.
Data: 2012-11-23 09:19:12
Va šitas http://giedrius-v.livejournal.com/17643.html pakankamai nesudėtingas ir skanus patiekalas. O jei ir taip per sunku - na tai file irgi galima iškepti kaip bet kokią žuvį.
Iš galvos (tik žiaunas išmeskite), uodegos, pelekų ir kaulų galima išvirti sultinį.  Pilkite kuo mažiau vandens, kad sultinys būtų kuo labiau koncentruotas. Jo bus nedaug, tai nežinau ar verta dar ką nors daryti, galima suvartoti tiesiog kaip yra, įmetus kokių žalumynų.

"Drambliukas" <nera@nera.lt> wrote in message news:k8lohu$7uk$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal butu imanoma p.Daiva, lygiai taip pat aiskiai duoti rekomendaciju ka 
> daryt su lasisa. Gal virti? kazkaip
> 
> 
> "Daiva D." <ddaiva@mailasnetikras.lt> wrote in message 
> news:k65kr6$mrt$1@trimpas.omnitel.net...
>> kepti keptuvėje. Tiesiog kepti. Aliejuje.
>> Prieš kepant pateplioti garstyčiomis ir pavolioti miltuose.
>> Iškepus tame pačiame aliejuje pakepinti/patroškinti susmulkintus morką, 
>> svogūną ir pomidorą.
>>
>> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message 
>> news:k65gmg$fq4$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Patapau reklamos auka gal, bet zuvytes Maximoje tikrai kartais sexovai 
>>> atrodo. Kaip paruosti kokia delno
>>> dydzio zuvyte? T.y. del prieskoniu tai kaip ir aisku, nelabai megstu ko 
>>> nors daugiau nei druska, pipirai ir
>>> pvz. lauro lapas, bet kaip kepti? Ant groteliu? Ivyniota i folija? 
>>> Pasidalinkit kokiu patikrintu recepteliu,
>>> uzsimaniau zuvies, uzpypino mesgaliai :) 
> 
>