Tema: Re: Q: Havaju pica
Autorius: Povilas
Data: 2012-10-27 18:20:58
Nifiga neperlenkta lazda su vynu- tikrai priduoda labai gero salstelejusio 
aromato!


"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:k6e3rg$se8$1@trimpas.omnitel.net...
> nu jo, bet sitas receptas toks pagerintas, vadinasi "pasisunkinkime sau 
> gyvenima" :)
> pirma, pomidoru nereikia smulkinti, taip susismulkina ju seklos ir is to 
> tikrai nieko gero. antra, be gausybes igredientu, kam tas vynas? vynas i 
> pomidorus? biski perlenkta lazda :)
>
>
> 2012.10.26 15:30, 499 rašė:
>> Marinara padazas?
>> http://segebute.blogspot.com/2011/01/marinara-padazas.html
>>
>>
>> "Egle" <test@test.lt> wrote in message
>> news:k6dde2$100$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Labi,
>>>
>>> noretusi namie pasidaryt Havaju pica- su vistiena ir ananasais,
>>> tiksliau tariant. Bet picerijose dazniausiai buna padazas dar kazkoks
>>> ant pado uzpiltas. Gal zinot kaip ji pasigamint? Pasidalinkit, jei tep 
>>> :)
>>>
>>> Aciu.
>>>