Tema: Re: ieskau duonines
Autorius: VE
Data: 2012-10-20 14:38:34
Dažniausiai perkam juodą. Pvz močiutės ( http://www.vilniausduona.lt/lt/
MOCIUTES_duona ) ir panašią. Batonus - Vilniaus duona - TOSTE http://
www.vilniausduona.lt/lt/TOSTE_skrudinimui arba kažką panašaus. Kartais 
žmona iškepa namie duonos. Va ji geriau kai ne šaldytuve būna, nes ji 
šlepesnė už pirktines - bent jau jai taip gaunasi. 

Kiek laikom - rašiau ankščiau :) Būna ir savaitę prastovi ir daugiau. 

Dėl atvėsintos - na, nesijaučia ji šalta. Juk šaldytuve +5. Va pvz 
vokiečiai (gal ne visi, bet ..) deda duoną į šaldymo kamerą - kam to 
reik, tai ir aš nersuprantu.

Prie ko čia bulvės, vynas ar brendis - nesuprantu ...Apie duoną ir 
duonines dabar kalba.

On Fri, 19 Oct 2012 21:19:00 +0300, route 666 wrote:

> Neįsivaizduoju, kokią jūs ten duoną perkat ir kiek ją laikot, kad
> šaldytuvan kišt reik. Pošiol naudojam tarybiniųb laikų metalinę ir vargo
> nematom. O ir kažkaip tos prievarta atvėsintos skonis asmeniškai ne itin
> prie širdies...
> Ar čia bus iš tos serijos px ką šaldytuvan dėt: bulves, citrusinius,
> raudoną vyną, brendį ar likerį, by tik ilgiau stovėt?
> 
> "> Įdomumui - koks duoninės privalumas prieš šaldytuvą ?