Tema: Re: Tamsus alus, ka geriat?
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-10-31 13:11:26
bz kur jy daro, o ir surast ner labai paprasta ;)

"pragäras"  wrote in message news:j8lh0r$fi2$1@trimpas.omnitel.net...

tas utenos kur klaipedoj ar latvijoj, ar kur ten pagamintas? :) palygink abu 
ir jei vis dar "utenos" bus geresnis, tada ir as nusipirksiu. bo kitaip 
darmai tos produkcijos nereikia:)

"shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message 
news:j8kgio$qh0$1@trimpas.omnitel.net...
> utenos porteris visdar skaneu uz kitus porterius, bent shito dar
> nesuga(i)dino ;
>
>
> "pragäras"  wrote in message news:j8irrf$ag5$1@trimpas.omnitel.net...
>
> prisidedu. nekalabant apie kai kur aptinkamus varniukus, raudonuju dobilu 
> ir
> dar kelis gardzius, Kauno alaus produkcija labai net dziugina. Gyvas 
> tamsus
> labai gerai, tik galetu maziau angliarugstes, bet daugiau putos tureti. O
> Porteris be konkurencijos
>
> "Giedriusf" <giedriusf.nereik@gmail.comun> wrote in message
> news:5f8la7p8vg90phf3bt9s858m2jk7f988c2@4ax.com...
>> On Fri, 28 Oct 2011 09:57:46 +0300, "pracyvnas"
>> <prispaminkit@gmail.com> wrote:
>>
>> Kauno alaus Birzieciu. Labai skanus, nu bet atominis. Butu kokiu dar
>> 5-6 laipsniu, is viso butu gerai.
>> Is lietuvisku Kauno gyvas tumsusis
>>