Tema: Re: viengungio cukinijos blynu receptas
Autorius: trickyvic
Data: 2011-08-15 15:46:06
dekui jog pranesei, kad cukinija turi skoni
ir is viso kam vadinti kazkokius receptu viengungio ar senmerges, 
tiesiog skaai paprastas varguoliskas marmalas, kurio net prie  snapso 
pijokai nevalgytu.

audrius wrote:
> kazkada klause cia kazkas apie receptus is cukinijos, tai uzrekomendavau blynus, bet kadangi cukiniju sezonas dar tesiasi ir galima gauti normalu balvona uz pora litu (pigiau nei bulves), tai supaprastintas receptas:
> 
> 4 svorio dalys cukinijos, sutarkuotos per burokine tarka, su seklom
> 1 svorio dalis kvietiniu miltu (nedeti per daug, uzmush cukinijos skoni, tik tam, kad sukibtu)
> druska
> padazui: grietine arba sviestas
> galima imashyt i teshla ir zalumynu, ale petrazoliu ir krapu
> jokiu kitu ingredientu nereikia
> 
> visu ingredientu savikaina iki 4Lt/kg, pasiruosia greiciau nei bulvinis tarkius, tinka nustebint brangiausiajai ;)
>