Tema: Re: kaip ackirt vyne
Autorius: Indraja
Data: 2011-08-09 16:06:16
dristu teigti, kad skrandis jautriau reguoja i saldzius vynus, o ne 
sausus...
o i acta vyne manau pirmiausia sureaguos liezuvis :)
-- 
pagarbiai;
Indraja


"0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:j19k25$jdl$1@trimpas.omnitel.net...
> tai jei acto skonio nesijaučia, tipo jo nėr?
> na, tada belieka kaltint didelį rūgštingumą, dėl skrandžio reakcijos... 
> :)
>
> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOglservices.lt> wrote in message 
> news:j19j3g$ifi$1@trimpas.omnitel.net...
>> Labai paprastai - jeigu tai vynas, tai acto jame visada yra. Lieka tik
>> klausimas - ar ne per daug? O tai tikrinama paprastuoju budu - ragaujant.
>>
>> "0.5 B"  wrote in message news:j19ig2$hsr$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> yr būdas patikrint, ar vynas, ar acto irgi yr vyne?  tarkim, rūgimo
>> kažkuriam etape "gaudė" orą...
>>