Tema: Re: miltu zymejimas
Autorius: audrius
Data: 2011-08-03 12:31:21
kuo aukstesne raide (B,C) - tuo geriau kyla teshla?
kuo mazesnis skaicius (405,550) - tuo didesnis baltumas?

right?

"lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message news:j1b2ij$mh5$1@trimpas.omnitel.net...
> Dar šiek tiek
> http://receptai.iki.lt/lt/blogas/kaip-issifruoti-miltus-/369
> http://www.facebook.com/note.php?note_id=142195619171566
> Kitaip tariant, kepu duoną, renkuosi didelį skaičių (žema rūšis) ir mažą 
> raidę (pradžioj abėcėlės - daugiau glitimo), arba papildomai pilu glitimo 
> (yra pirkt).
> Sausainiams ir pan. (jei ne mielinė tešla) renkuosi mažą skaičių (aukšta 
> rūšis) ir didesnę raidę (mažiau glitimo).
> Nors dabar yra tokių, kur nei vienas, nei kitas nežymima: pvz., rupūs 
> ruginiai miltai, rupūs kvietiniai miltai - nei raidžių, nei skaičių nebūna. 
> Va kas paaiškins, kaip tokius šifruot.... ;)
> 
> lllll
> 
> "audrius"  wrote in message news:j1avvn$j80$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> sveiki, gal kas zinot gera straipsni apie issamu miltu zymejima?
> tipo ka reiskia 550D ir pan
> 
> (tai, kas parasyta ant pakeliu, zinau, norisi kazkokio specialistu 
> komentaro) 
>