Tema: Re: Traškūs rauginti agurkai
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2011-08-02 21:37:39
nuskaiciau kazkada sita va recepta:
http://www.povarenok.ru/recipes/show/57602/

tik darau kieik kitaip:
viska uzraukgiu kaip ir paprastai. Po 3-4 dienu agurkus is puodo i
3 L sloikus dedu. uzpilu rasolu ir ipilu 2 saukstus 9% acto i kiekviena.
Pastatau saltai.
Dantis issilauzt galima kokie traskus gaunasi..



"ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message 
news:j16bnd$2id$1@trimpas.omnitel.net...
> Gaspadinė mane nustebino traškiais lyg švieži raugintais agurkėliais, 
> paprastai gi rauginti būna tokie minkšti, išskydę. Vėl labai maloniai 
> nustebino :)
> Imi žalią bulvę, dedi į šaltą vandenį ir tiprdai druską tol, kol bulvė 
> iškyla. Gautuoju tirpalu užpili agurkus ir palaikai porą dienų. Tada 
> nupili, sudedi rauginimo visus ten tuos lapus/prieskonius beigi užpili 
> nesūdytu vandenuku. Porą dienų palaikyt kambario temperatūroje, ir galima 
> valgyt. Laikyt uždarytuose sloikuose šaltai. Skanaus :)
>
> -- 
> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>
>