Tema: Re: Blyneliai
Autorius: ShowmanaZ
Data: 2011-07-31 14:03:48
Logiška, kitamet išbandysim, dėkui :)

-- 
Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf


"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
news:j137rc$n2n$1@trimpas.omnitel.net...
> dar labai gerai užkonservuot tų žiedynų stiebelius, kol jie mėsingi, 
> nesumedėję. Tinka visokiems garnyrams, galima vištą prikimšt ir kept.
>
> "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message 
> news:j11g84$fp1$1@trimpas.omnitel.net...
>> žinok pasakiškai skanus daiktas. Šian užvakavom bent tris sloikiukus jų, 
>> kol
>> dar medėt neėmė., dar antra tiek laukia marinavimo. O dar juos skanu 
>> sukept
>> keptuvėje su kitais žalumynais ir pateikt kaip tokį marmalą prie mėsos
>> patiekalų, arba imi šalto rūkymo šoninės ar ten lašinukų, pakepini 
>> stambiais
>> griežinėliais, verti lėkštę tų sėklų galvučių, krūvą smulkinto lapinio
>> česnako, smulkintų svogūno laiškų, kitų žalumynų, prieskonių ten, ir tada
>> maumoji su juosda duona, mmmmmmm..... :P~~~~ niam :)
>>
>> -- 
>> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
>> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
>>
>>
>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message
>> news:j118b2$9c9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Cesnaku seklos galvutemis, originalno odnako...
>>>
>>> ShowmanaZ wrote:
>>>  įtrupinam kelias galvutės česnako
>>>  sėklų
>>