Tema: Re: "milteline" gira
Autorius: Arj
Data: 2011-07-29 10:32:04
prekybcentruose pilna


"Velkam" <nickas@googlomailas.lt> wrote in message news:j0tm6m$76r$1@trimpas.omnitel.net...
>O kur situ milteliu buna pirkti, prekybos centruose, ar kazkur specialiai reikia vaziuot ieskoti?
>
> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0tm2p$6pk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Vot vot as ir apie ka sakau, seip gavosi tokia visai backine, bet
>> biskeli saldoka, alkoholio man ten nereikia, bet turetu buti tik vos vos
>> rugstelna, nu bandysiu dar karta, galvoju kad kiek per vesiai jin ten
>> rugo, manau maziau nei 23 laipsniai buvo .
>>
>> jurgis wrote:
>>> idek cukraus tiksliai. Viena karta truputi pamazinau cukraus, sakau kam man saldi gira, o ir fermentavau ne 24h o 
>>> bent 36h, ir gira perrugo.
>>> Kita karta cukraus nepagailejau, pridejau net truputi virsaus, tai po 24h gira dar buvo saldi labai, tai rugo kokias 
>>> 5 dienas galiausiai...
>>>
>>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0rqa1$erl$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kam teko daryti, ant kiek receptura ant pakelio atitinka realyba? Ar
>>>> butinai uzdaryti i bonkes po 24h, ar laukti kol nustos "vaikscioti"?