Tema: Re: "milteline" gira
Autorius: Velkam
Data: 2011-07-29 10:07:02
O kur situ milteliu buna pirkti, prekybos centruose, ar kazkur specialiai reikia vaziuot ieskoti?

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0tm2p$6pk$1@trimpas.omnitel.net...
> Vot vot as ir apie ka sakau, seip gavosi tokia visai backine, bet 
> biskeli saldoka, alkoholio man ten nereikia, bet turetu buti tik vos vos 
> rugstelna, nu bandysiu dar karta, galvoju kad kiek per vesiai jin ten 
> rugo, manau maziau nei 23 laipsniai buvo .
> 
> jurgis wrote:
>> idek cukraus tiksliai. Viena karta truputi pamazinau cukraus, sakau kam man saldi gira, o ir fermentavau ne 24h o bent 36h, ir gira perrugo.
>> Kita karta cukraus nepagailejau, pridejau net truputi virsaus, tai po 24h gira dar buvo saldi labai, tai rugo kokias 5 dienas galiausiai...
>> 
>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j0rqa1$erl$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kam teko daryti, ant kiek receptura ant pakelio atitinka realyba? Ar 
>>> butinai uzdaryti i bonkes po 24h, ar laukti kol nustos "vaikscioti"?