Tema: Re: Juoda duona duonkepėje
Autorius: bzik
Data: 2011-05-11 11:59:31
kiek bandem, juoda duona viduje visada gerokai slapia ir normaliai naudojama tik po poros dienu dziuvimo. Iskyla juoda visad maziau, nei baltu mieliu batonas.

"NicMC" <jzs@freemail.lt> wrote in message news:iqdho1$h3s$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> 
> Jau nervas ima kelintą kartą produktus perdirbinėti į šiukšliadėžę - 
> niekaip juodos duonos neiškepu. Kaip sukritus taip sukritus, kaip vidus 
> skystas taip skystas. Bandžiau variacijas ir vandens ir mielių kiekyje. 
> Bandžiau ir tešlą dar be mielių palikt nakčiai pastovėt - niekas 
> nepadeda. Išorė traški, užtektinai iškepusi, vidus - skystas ir sukritęs.
> Ką negerai darau?
> Tuo pačiu, gal kokį receptuką juodos duonos?