Tema: Re: duonos kepimas
Autorius: Junda
Data: 2011-02-25 13:15:53
Kepant orkaitėj, kad pluta nebūtų labai kieta, yra gerai įdėt karščiui 
atsparų dubenį su vandeniu, kad jis garuotų. O po kepimo susukti į 
drėgną drobinį rankšluostį. Pluta bus minkšta.


On 2011.02.25 12:54, bzik wrote:
> taip, nes ventiliatorius gerai nebent baigiant kept plutelei paskrudint
>
> "blablabla"<blablabla@bla.com>  wrote in message news:ik80v1$r1p$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>> Snd prisvilo mano pirmas blynas :(.
>>
>> Dariau sekanciai:
>>
>> 100gr linu selenu
>> 100gr saulegrazu.
>> 100gr kvieciu sielenu
>> 800gr kveiciu miltu
>> 200 gr ruginiu miltu
>> 1 litras silto vandens
>> druskos, cukraus
>>
>> sumaisau visus birius produktus , supyliau vandeni, idejau raugo. Palikau
>> 10h pastoveti. Mase pakilo dvigubai. Kepiau 200 C orkaiteje 1.30 h.
>> Rezultatas nuvyle :( isejo kieta pluta ir susmegusi duona.
>>
>> Kas buvo netaip ?
>>
>> Ar gali buti taip jog rezultatas blogas jog kepiau orkaiteje su ijungtu
>> ventiatoriumi ?
>>