Tema: Re: Karstas sokoladas
Autorius: trickyvic
Data: 2011-01-30 22:50:21
Tai gal ne miltus, o truputuka krakmolo?

Gudrutis Jonas wrote:
> tai kad visi cia labai sudetingai :)
> viskas paprasciau ir tikrai skanu, nemanau, kur kavinej daro kitaip:
> 20 g. sviesto
> 1 vid. saukstas miltu
> 1 kupinas saukstas kakavos
> 4 saukstai cukraus
> ir pieno apie 200-300 ml. priklausomai kokio noresite skystesnio ar 
> tirstesnio.
> 
> sviesta istirpinti reikia, iberti miltu, kakavos, sumaisyti - isseina tirsta 
> kosele
> tada pilame piena ir cukru. nuolat maisome ant nedideles ugnies, kol viskas 
> sutirsteja ir viskas
> 
> 
> 
> "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
> news:igm6rv$894$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Papasakokit kaip darot karsta sokolada. Ar pavyksta gauti toki pat gera 
>> kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) Gal 
>> dar geresni? Kiek paciam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :(
>>
>> Dekui
>> marukas
>>
> 
>