Tema: Re: Karstas sokoladas
Autorius: Gudrutis Jonas
Data: 2011-01-30 19:33:37
tai kad visi cia labai sudetingai :)
viskas paprasciau ir tikrai skanu, nemanau, kur kavinej daro kitaip:
20 g. sviesto
1 vid. saukstas miltu
1 kupinas saukstas kakavos
4 saukstai cukraus
ir pieno apie 200-300 ml. priklausomai kokio noresite skystesnio ar 
tirstesnio.

sviesta istirpinti reikia, iberti miltu, kakavos, sumaisyti - isseina tirsta 
kosele
tada pilame piena ir cukru. nuolat maisome ant nedideles ugnies, kol viskas 
sutirsteja ir viskas



"marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
news:igm6rv$894$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Papasakokit kaip darot karsta sokolada. Ar pavyksta gauti toki pat gera 
> kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) Gal 
> dar geresni? Kiek paciam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :(
>
> Dekui
> marukas
>