Tema: Re: Astriai pikantiskos Cukinijos su kariu
Autorius: PliuShiniS
Data: 2010-11-10 13:27:05
Tam kad paruosta cukinija butu kieta ir traski, pries ruosiant patiekala, 
cukinijos kubelius apibarstome gausiai druska ir paliekame 4h, kad pasalinti 
vandeni is cukiniju. Tada sietelyje nuplauname druska nuo cukiniju ir gerai 
nuvarviname vandeni, ir tik tada galime pradeti ruosti patiekala. Veliau 
druska dedama tik marinato paruosimui: >> Kaitinant 150 ml acto ir 150 ml 
aliejaus dedameme cukinijas, supjaustytus cesnakus, cukru, druska, beriame 
kari ir cili pipirus.



"Vai" <vai@vai.com> parašė naujienų 
pranešime:ibc21k$o1k$1@trimpas.omnitel.net...
> Su druska biski neaisku uzpilame pilnai druska po to nuplauname po to vel 
> dedam druska biski ne per mazai palaikyt ir vel deti bendrai parasyta tik 
> 2 saukstai?!
>
>
> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message 
> news:ibbb9e$osm$1@trimpas.omnitel.net...
>> ASTRIAI  PIKANTISKOS CUKINIJOS SU KARIU
>>
>> REIKALINGI PRODUKTAI
>> 2 kg nuluptu ir dideliais kubeliais supjaustytu cukiniju
>> 2 valgomieji saukstai druskos
>> 12 arbatiniu sauksteliu cukraus
>> Visa galva cesnako
>> 150 ml acto
>> 150 ml aliejaus
>> 15 g kario
>> 10 g astriu maltu cili pipiru
>>
>> PARUOSIMO BUDAS
>> Cukinijas nulupame ir supjaustome dideliais kubeliais
>> Uzpilame pilnai druska ir palaikome keturias valandas
>> Po keturiu valandu cukinijas sietelyje nuplauname vandeniu
>> Dedame i puoda ir kaitiname
>> Kaitinant dedameme supjaustytus cesnakus, cukru, druska, pilame alieju ir 
>> acta, beriame kari ir cili pipirus
>> Uzvirus paverdame 3-5 min ir supilame i stiklainius bei uzsukame 
>> dangteliais.
>>
>> Bon appetit
>>
>>
>
>