Tema: Re: rugpienis
Autorius: Arj
Data: 2010-11-04 18:00:52
jei pienas kartus - tai karve greit uztruks. Vsikas normaliai cia, tik nepratus prie tokio skonio tikrai gali atrodyti 
kad skalbimo milteliu ideta

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:iau8gv$eat$1@trimpas.omnitel.net...
> ka mastyt, kai imi is n metu pazistamu zmoniu, kartais isipili vos nuo karves parejus dar nekosta? Kad kiseneje 
> nesiojasi chemija, kuria vos pamelzus supila? :) Dabartines karves pienas siltai stovi 3-4d, po dienos jau pagizes ir 
> galutinai nerugsta, o jau kai galutinai sutraukia, tai buna su kartumu (matyt pradeda put). Pries tai buvusios rugo 
> normaliai.
>
> "Alvyte" <alvyte@stekas.lt> wrote in message news:iau5l3$9k6$1@trimpas.omnitel.net...
>> Cia kalbu, kad kambario temperaturoj (+20C) stovintis pienas per para,
>> pusantros  turetu surugt. Taip, dabar superka gera piena. O jei kieme is
>> kazko perkant, tai reiktu susimastyt, kai pienas ilgai nerugsta
>>