Tema: Re: rugpienis
Autorius: tomasz
Data: 2010-11-04 15:21:19
gal karve antibiotiku gauna?

t.

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:iau8gv$eat$1@trimpas.omnitel.net...
> ka mastyt, kai imi is n metu pazistamu zmoniu, kartais isipili vos nuo 
> karves parejus dar nekosta? Kad kiseneje nesiojasi chemija, kuria vos 
> pamelzus supila? :) Dabartines karves pienas siltai stovi 3-4d, po dienos 
> jau pagizes ir galutinai nerugsta, o jau kai galutinai sutraukia, tai buna 
> su kartumu (matyt pradeda put). Pries tai buvusios rugo normaliai.
>
> "Alvyte" <alvyte@stekas.lt> wrote in message 
> news:iau5l3$9k6$1@trimpas.omnitel.net...
>> Cia kalbu, kad kambario temperaturoj (+20C) stovintis pienas per para,
>> pusantros  turetu surugt. Taip, dabar superka gera piena. O jei kieme is
>> kazko perkant, tai reiktu susimastyt, kai pienas ilgai nerugsta
>>