Tema: Re: ekologijos megejams
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-10-21 12:19:45
bet uzhtad tai ekologishki kenkejai ir parazitai ir ekologishki grybai! chia papildomai reikia apmokestint:)

o imho tai q.e.d. Pesticidai ne be reikalo naudojami pramonineje zhemdirbysteje (ar kaip ji vadinas), lygiai tas pats su visais kitais baubais. Taip, imanoma augint ir be nieko - sau. Jei tu nori parduot, tau reikia kazhkur sandeliuot, tau reikia kad derlius butu pakankamas, kad atpirktu visa darba (del to reikia trashu ir kitu dirbtiniu auginimo stimuliavimu, kas tai butu, specifishkai irengti shiltnamiai su papildoma shviesa, ar dar kas) ir tau reikia begales papildomu dalyku, ko tau nereikia auginant darzhoves savo sode. Tiesa pasakius, pazhiurejus, kiek darbo valandu ir plainly pinigu sueina uoshviams i savo nedideli soda, ash speju, kad tos ju darzhoves yra bent du kart brangesnes uzh parduotuvines. 
ir chia jau nebe pirmas kartas beja, ar ne sekmadieni rode, kaip prigavo viena "ekologishka" mesos gaminimo fabrikeli.. blyn shunims gaminant sanitarija didesne, bet uzhtad labai ekologishka, ir sveika:)
"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:i9ouvl$49e$1@trimpas.omnitel.net...
> jau susiruosiau ta pati det :)
> <...> pagamintos produkcijos sandėlis neatitinka higienos reikalavimų, pastatas nesandarus, plyšiai tarp sienų ir grindų, rasta gyvų grūdinių kenkėjų.
> 
> Įrengtas laikinas tentinis sandėlis neatitinka reikalavimų laikyti pagamintą produkciją, sandėlyje padidinta drėgmė, trūksta ventiliacijos, taip pat galima kryžminė tarša tarp lauko ir gamybinių patalpų bei žaliavų. 
> 
> Atliktus patikrinimus nustatytas ekologiškų manų kruopų, kviečių užterštumas aruodiniais kenkėjais, o ekologiškuose ryžių dribsniuose nustatytas grybelių gaminamas toksinas Ochratoksinas A. 
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:i9ous7$453$1@trimpas.omnitel.net...
>> http://www.delfi.lt/news/economy/business/del-rastu-kenkeju-sustabdyta-gamyba-ustukiu-malune.d?id=37736937
>>